sex

Ker seks seka!

« | | »

60-letna Patricia Paay bo postala najstarejša Playboyeva zajčica

6.12.2009

Izgleda fantastično, njeno telo je v top formi, seks pa »dobesedno KRIČI iz nje«. Polna je energije, popolnoma me je izmučila, je povedal fotograf Philip Riches, ki je 60-letno nizozemsko pevko Patricio Paay ovekovečil za nizozemsko januarsko izdajo najbolj znane moške revije na svetu.

Patricia je bila v svojih mladih letih že dvakrat gostja osrednjih strani Playboya. Tokrat se bo za fotografije brez oblek fotografirala že tretjič! S svojimi 60-imi leti bo tako Patricia postala najstarejša Playboyeva zajkla! Njeno telo so pohvalili tudi drugi člani ekipe, ki je bila na snemanju: Njeno telo je v izredni formi, za sabo nima nobene lepotne operacije, vse na njej je zelo naravno, no, mogoče so umetni le nohti …

Glede na to, da Patricija izgleda »zelo dobro« že na teh fotografij, me prav zanima, kakšen set fotografij bo objavljen januarja … In naj še kdo reč, da milfice niso zares vroče!!!

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 6.12.2009 ob 16:13 pod Kratko, a sladko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “60-letna Patricia Paay bo postala najstarejša Playboyeva zajčica”
  1. nevenka - 6.12.2009 ob 16:48
    nevenka

    Ena gleda na Vič, druga pa v Domžale :-)

  2. Jack - 17.01.2010 ob 21:13

    milf? tale je gilf :)

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !