sex

Ker seks seka!

« | | »

Fanta si ne predstavljam kot očeta mojih otrok

24.11.2009

Fant ne razume, kako sem lahko še sploh z njim, če si niti približno ne predstavljam skupne prihodnosti?!

Oj! Star sem 29 let. Letos mineva že drugo leto odkar s punco stanujeva skupaj. Verjetno poznate tisto zgodbo, v kateri je najprej vse super, potem pa gre vse še samo navzdol. Prve pol leta sva bila resnično vesela, da stanujeva skupaj in cele dneve sva se samo smejala. Čez čas pa naju je ujel resnični svet. Težave s službo in študijem, finančne težave, gospodinjska dela. Punca mi samo še »teži«. Očita mi, kaj vse nisem naredil v stanovanju, zakaj se ne trudim za boljšo službo, da sem len, da preveč spim, da se ne gibam.

Sama študira ob delu, kadar ne študira in dela pa se ukvarja s športom ali se dobi s prijateljicami. Njeni dnevi so vedno prekratki, vedno ji zmanjkuje časa za kakšne nove dejavnosti. Jaz si samo želim preživeti miren večer doma, ona pa mi tega miru ne dopusti, niti noče preživljati časa z menoj. Mislim, da ni problem v ljubezni, temveč preprosto v tem, da »teži« in ne neha. Morda je nezadovoljna. Že dalj časa. Kaj naj naredim, da bi bilo spet vse tako kot prej? Kako naj jo prepričam, da me naj neha obremenjevat, silit vame in me spreminjat po svojih predstavah? Lp, Fant

Lepo pozdravljeni! Jaz poznam samo zgodbo o tem, kako se par iz ljubezni, želje in pripravljenosti na skupno življenje odloči za skupno stanovanje, ostalo pa je življenje. Zveze se sčasoma spreminjajo, saj se tudi mi sami spreminjamo. Partnerja si sčasoma postajata vse bolj podobna v vrednotah in stališčih, navezanost nekoliko upada, poraste pa neodvisnost drug od drugega. Navedeno pa ne pomeni, da kvaliteta odnosa upada ali narašča, temveč se spreminja. Vaše dekle verjetno opaža določene razlike med vama glede pričakovanj, želja, delovne naravnanosti in to jo skrbi. Želi si, da bi se bolje razumela, vendar pa ni pripravljena spremeniti ali prilagoditi svojega načina življenja. Z vami ne najde primernega stika in ne izbira primernih besed.

KLIKNI ZA VEČ >>> www.soncek.com, za lepši dan!

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 24.11.2009 ob 14:02 pod Reklama.SONČEK.reklama. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Fanta si ne predstavljam kot očeta mojih otrok”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !