sex

Ker seks seka!

« | | »

Ste ženske izgubile stik z naravo?

23.11.2009

Zakaj ni pri ženskah, po končani osnovni šoli, občutka in želje po lepih, mladih, zdravih, izobraženih, pametnih, lepo razvitih moških?!?

Zanima me … Zakaj ste ženske izgubile stik z naravo, za vas je pravi moški premožen moški, tudi dosti starejši, zanemarjen, zakajen, zapit?! Poglejte, kaj so danes sanjske poroke (Trump, Jelinčič Plemeniti, …)! Velika večina moških (razen homoseksualcev) še vedno hoče imeti lepe ženske, tudi če so revne, neizobražene,…. samo, da so lepe, nežne, mlade! … Zakaj ni pri ženskah, po končani osnovni šoli, občutka in želje po lepih, mladih, zdravih, izobraženih, pametnih, lepo razvitih moških! Velik otrok

Pozdrav! S takšnimi in podobnimi vprašanji najverjetneje ne stojite sami. Lahko si priznamo, da se je že vsak izmed nas ob pogledu na par, kjer je dekle veliko mlajše, kdaj vprašal: »Kaj pa je z njo narobe? Ali z njim?« Pravzaprav ni z nobenim nič narobe. Privlačnost starejših, bogatih moških za dekleta si lahko najbolje razložimo s strategijami obnašanja, ki so se razvijale tekom človeškega razvoja. Takšno obnašanje je povezano z razmišljanjem o tem, kdo bo najboljši skrbnik za našega potomca.

KLIKNI ZA VEČ >>> www.soncek.com, za lepši dan!

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 23.11.2009 ob 14:59 pod Reklama.SONČEK.reklama. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Ste ženske izgubile stik z naravo?”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !