sex

Ker seks seka!

« | | »

Najbolj zaželena prostitutka za elitne kroge ima tri doktorate

22.11.2009

Brooke Magnanti, pred leti najbolj slavna »skrivnostna elitna prostitutka«, ima doktorat iz treh predmetov: informatike, epidemiologije in forenzike (saj veste, sedaj je polno tv-serij s policijsko-forenzično tematiko). Maska je padla, bi lahko rekli, ko je v javnost vendarle pricurljala vest, da je osnova za televizijsko serijo Secret Diary of a Call Girl, kjer ima nosilno vlogo prostitutka z umetniškim imenom Belle de Jour (igralka Billie Piper), resnično življenje doktorice Brooke Magnanti.

Seveda je »pametna prostitutka« Brooke Magnanti, ki sedaj živi in dela na medicinskem inštitutu v Bristolu (rodila se je na Floridi, ZDA), pisala tudi zelo bran blog (leta 2012 pa naj bi izšla njena knjiga, ki bo – itak – pravi književni hit), ki se je dičil z objavljanjem zgodb neke prostitutke. Blog je seveda nosil ime Belle de Jour. Brooke Magnanti, znanstvenica s tremi doktorati, je sedaj ena izmed najbolj iskanih oseb v Veliki Britaniji. Britanski medijski velikan je ta blog leta 2003 proglasil za najboljšega v iztekajočem se letu.

Zadnjih šest let so se številni Britanci, Otočani, eh, Zemljani spraševali, kdo je skrivnostna elitna prostitutka, ki za uro svojega druženja z bogato stranko zaračuna najmanj 300 britanskih funtov. Brooke Magnanti je, baje, v letih 2003 in 2004 bila dekle na poziv zato, ker je tako najlažje pokrila stroške svojega doktorata v Londonu. Da pa vse skupaj le ni tako romantično dokazuje dejstvo, da je Brooke izdala svojo »kurbirsko identiteto« predvsem zato, ker ji je nekdanji fant grozil, da bo zgodbo v medije lansiral kar sam.

Je pa Brooke Magnanti ponosna na svoje delo, njene besede so povzeli tudi slovenski mediji: “Sedaj sem izstopila pred javnost, nisem več anonimna Belle, saj je oseba, ki je opisovala njene prigode predolgo časa stala zanemarjena ob strani. Enostavno sem ju morala ponovno združiti v eno. V tem pogledu se veliko bolje počutim, saj mi ni več potrebno lagati in skrivati stvari pred osebami, ki jih imam rada. Moj namen pa je, da branim svoje izkušnje z delom na seksualnem področju pred vsemi skeptiki in kritiki. Stojim za vsako svojo besedo, in to s ponosom.”

Na vprašanje novinarjev, zakaj je sploh odkrila svojo »skrito identiteto« (če zanemarimo izsiljevanje nekdanjega fanta), je odgovorila, da jo je ta njena skrivnost vse bolj bremenila, dušila, ji je postala pretežka. Ime, torej, Belle de Jour, pa je vzela iz filma slavnega Luisa Bunuela, v katerem francoska ikona Catherine Danevue igra zdolgočaseno gospodinjo, ki zaradi dolgočasja postane prostitutka.

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 22.11.2009 ob 18:54 pod Kratko, a sladko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

2 odgovorov na “Najbolj zaželena prostitutka za elitne kroge ima tri doktorate”
  1. Grega Fajdiga - 22.11.2009 ob 19:46

    No, no, nima treh doktoratov, ampak enega multidisciplinarnega. Ampak je še vedno carica :-)

  2. Marija - 22.11.2009 ob 21:07
    Marija

    Jst sm prebrala njeno knjigo in že takrat sm bla očarana. Ženska je res legenda, ma moje globoko spoštovanje. :D

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !