sex

Ker seks seka!

« | | »

Če hočeš uloviti nogometaša, je najbolje, da si devica

16.04.2009

Nives Celzijus, hrvaška starleta, seksi keš-pička, je za nemški tabloid Bild, v Nemčijo se je za sladkim kruhom odpravil njen fuzbal-fant Dino Drpić (zakaj se zmeraj smejim, ko pišem njegov priimek?!), razložila zlata pravila za vsa dekleta, ki sanjajo o nogometašu kot o partiji svojega življenja. Za lažjo predstavo Nives Celzijus ima na Hrvaškem, sedaj v »Bundeslandiji«, podoben status kot naša brhka Sabina Remar v Sloveniji (no mogoče se Nives še raje slači kot naša Sabina mesece nazaj pred Cimerotičem).

Sedaj pa k pravilom, ki jih morajo upoštevati vse keš-pičke:
- Punce, biti morate mlade, najbolje je, da imate neomadeževano preteklost, če ste »kurvica«, če ste spali že z vsemi njegovimi kolegi v klubu, potem ste v težavah, saj boste zaradi tega težko »ulovile nogometnega kapitalca« (nogometaša, ki lahko služi mastne denarce). Še bolje je, da ste devica. No, ali pa ste mogoče pred »tarčo« hodile le s fantom ali dvema.
- Bodoča soproga nogometaša mora biti iskrena. Ne sme skrivati svojih »seksualnih izletih«, ker bo tako lahka tarča rumenih tabloidov, iz nje pa se »bodo gostje delali norca na vseh zabavah«, ki se jih bo udeležila. Bodočemu možu je najbolje takoj priznati svojo »mladostno norost oziroma veliko napako, ki je bila narejena.

- Ženska dela napako, če misli, da je treba svojemu bodočemu možu (ali že možu) povedati prav vse intimne zadeve. To je velika napaka. Ženska mora ohraniti svoje skrivnosti. Ženska mora biti trdnjava, ki jo (neuspešno) naskakuje njen (nogometni) vitez na konju.
- Punca svojega nogometnega izbranca nikoli ne obremenjuje s svojimi ljubosumnimi izpadi. Če se je odločil, da bo skakal čez plot, naj mu bo. Ob ločitvi (in izgubi velikih denarcev) mu bo žal za vsak skok v tujo posteljo. Zatorej, punce, svojega fanta v kopačkah nikoli ne sprašujte, kje je bil …

- Ženska mora zmeraj stati ob svojem nogometašu. Tudi takrat, ko mu je najtežje. Ko ni zabil gola že mesece, ko je poškodovan, ko je njegova igra popolnoma zanič … Ob slabih igrah je še kako pomembno, da ste mu v uteho, tolažilni seks se v takšnih dnevih še kako prileže.
- Pomembno pravilo Nives svojim kolegicam: Bodi kurba v postelji. Za profesionalne nogometaše je seks namreč zelo pomemben. V postelji namreč dostikrat zdravijo svoje frustracije. Ker so načeloma leni, preslabo trenirajo, energije pa ima njihovo telo za izvoz. Nives trdi tudi, da je izumljanje novih seksualnih posteljnih igric nujno potrebno za dober odnos in tudi predpogoj za to, da se nogometni zvezdnik ne bo odločil, da bi tudi pri seksu raje »gostoval na tujem, kot da bi igral na domačem igrišču«.

- Ženska svojega nogometnega izbranca ne sili v poroko. Enako velja za potomstvo, ženska nikoli prva ne izrazi želje po otrokih. Če je pametna, bo itak pripravila svojega fuzbal jebača, da se »sam spomni«, da bi mu bilo lepše, če bi se njegova družina razširila.
- Zadnje pravilo, ki ga je navedla Nives, se tiče daril. Tako pravi hrvaška starleta: Ženska z veseljem sprejme vsako (drago) darilo svojega fuzbalerja. Seveda mu uslogo vrne, z majhnim darilom, ki pa mora biti dano iz srca.

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 16.04.2009 ob 09:51 pod ex JUGA. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Če hočeš uloviti nogometaša, je najbolje, da si devica”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !