sex

Ker seks seka!

« | | »

Moškemu 12 let zapora, ker je ženo prisilil na spolno občevanje s psom

15.04.2009

Kaj se dogaja v glavi človeka, ki ženo prisili na kaj takšnega? OK, da se razumemo, čisto nekaj drugega bi bilo, če bi se v take vrste spolno zabavo ženska spustila prostovoljno … Pa se ni!

Kaj se je sploh zgodilo? »Pošast iz Osijeka« (tako so ga poimenovali, domači, hrvaški, novinarji) je svojo 33 letno ženo pretepel, posilil in kasneje še prisilil v spolne odnose z domačim psom. 47-letni moški iz Osijeka je namreč v navalu ljubosumnosti popolnoma izgubil razum (ali pa tudi ne?!) ter svojo ženo zverinsko mučil. Po nekajurnem mučenju se je odpravil še po 30-letnega moškega, s katerim naj bi ga varala žena (Na sodišču je bilo kasneje dokazano, da žena sploh ni ljubimkala). Perverznega nasilneža je sredi mučenja ustavila šele policija, ki je vdrla v hišo (na pomoč jih je poklicala mama posiljene ženske, ki je slišala obupane krike). Na nižji stopnji je hrvaško sodišče »pošast« obsodilo na osem let zapora, po pritožbi tožilstva pa je bila kazen sedaj povišana na 12 let.

Kaj pa vi dragi bralci seks bloga mislite? Je kazen ustrezna?

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 15.04.2009 ob 10:00 pod ex JUGA. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Moškemu 12 let zapora, ker je ženo prisilil na spolno občevanje s psom”
  1. katarina - 15.04.2009 ob 11:47

    teoretično bi bila najboljša kazen, da bi se tudi nad njim tko izživljali kot se je on nad žensko, sam bi mi bilo žal psa, ki bi moral takega debila fukat. :)

  2. gfctcgf - 18.04.2009 ob 17:36

    pa on ni normalen js bi ga takoy ubil majike mi

  3. katardi - 4.05.2009 ob 10:32

    treba ga za pete obesit pa počas jajca preč rezat

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !