sex

Ker seks seka!

« | | »

Charlize Theron je s seksom zasvojena seksi-mama

25.03.2009

No, ja, v bistvu v filmu z naslovom The burning plain igra s seksom zasvojeno mamo. Iskreno verjamem, da je Charlize Theron tokrat »prava vroča milfica« (saj veste, starejše – seksi – bejbe). Charlize, ki ji v dobrobit filma ni bilo treba dvakrat reči, da se »sleče v Evin kostim«, je za medije izjavila nekako takole: “Ljudje goloto še vedno vse preveč dojemajo kot tabu. Kot igralka nimam težav s snemanjem prizorov, kjer sem gola. Veliko težji in naporni se mi zdijo prizori, v katerih moram pokazati pravo mero čustev.”


Ps. bodite prepričani, da si bom tale film zagotovo ogledal (in to na velikem platnu). Jebi ga, očitno sem charlize-theron-zasvojenec, enako kot uredništvo sončka, ki je v uvodu biografije Charlize Theron zapisalo: »Charlize Theron ni samo čudovita, prekrasna. Ona je tudi odlična igralka. Pa borka za človekova pravice. In Afričanka, ki ni pozabila svojih korenin.«

Tokratna sponzorska objava: Slavni na Soncu!

 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 25.03.2009 ob 09:11 pod Zvezdni utrinki. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “Charlize Theron je s seksom zasvojena seksi-mama”
 1. kinkitone - 25.03.2009 ob 12:37
  kinkitone

  Od katerega leta naprej pa postanejo starejše?

 2. Rajšp Ivo - 25.03.2009 ob 14:57

  zakaj to ni moja mama?!

 3. kinkitone - 26.03.2009 ob 09:28
  kinkitone

  Ne res, ej, moje vprašanje ni bilo retorično. Od kdaj naprej so ženske milf?

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !