sex

Ker seks seka!

« | | »

Sharon Stone: Uživam, ko jih razdevičim!

24.03.2009

Svetlolasa ameriška lepotica Sharon Stone je ena izmed žensk, ki je ne bom nikoli pozabil. Vendar se mi zdi, da bo imela kar cela kopica moških še trdnejše razloge, da ne bodo pozabili sedaj 51-letne igralke Sharon Stone.

Sharon Stone, za katero je spletni portal sonček zapisal natančno takole: »Ona je dobra kot mama, ona je lepa kot manekenka, ona se ljubi kot ljubica iz raja. Dame in gospodje, predstavljamo vam naš prvinski nagon.«, je namreč za neko ameriško revijo izjavila, da ji poseben užitek nudijo predvsem 19-letni mladci, ki jih razdeviči.

Baje je fotogenična Sharon Stone izjavila nekaj takega: “Razdevičenje zame navadno ne pomeni velikih telesnih užitkov in orgazma ponavadi ne doživim, razen če za to pridno ne poskrbim sama. Ampak že občutek, da nekomu predstaviš spolnost, da s teboj doživi prve nepozabne trenutke, je neverjeten. Vedno znova, ko jih razdevičim, sem polna adrenalina.« Vse lepo in prav Sharon Stone, toda, z vsem spoštovanjem, kje za vraga dobiš 19-letne devičnike?!

Tokratna sponzorska povezava zvezdnih utrinkov: Ko metuljčki v trebuhu nehajo leteti.

  • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 24.03.2009 ob 10:47 pod Zvezdni utrinki. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Sharon Stone: Uživam, ko jih razdevičim!”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !