sex

Ker seks seka!

« | | »

Ekscentrični Avstralec je z lutko seksal kar v trgovini

19.03.2009

Ja, prav ste prebrali, z lutko. S plastiko. Verjetno s tisto napihljivo rečjo, ki jo prodajajo boljše erotične trgovine. Ne predstavljam si namreč, in to nikakor, kako bi seksal z lutkami, ki so namenjene razkazovanju oblačil … Kljub vsemu so zelo trde (nič silikona se mi zdi, predvsem »navadna plastika«) … pa tudi zdi se mi, da so »brez luknjic« (spodaj in zgoraj). Da bo mera polna, je zelo »napaljeni« 24-letni Avstralec Adam Try Rosberg po »seksualnem zločinu« organom pregona izjavil, da ima čisto normalno seksualno življenje ter da naj ga, pri milem bogu, vendarle čim prej spustijo domov, ker ga z večerjo čaka punca!?!

Moj komentar: »Svašta pička rodi … samo para neče!«

 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 19.03.2009 ob 10:04 pod Erotične igračke, Kratko, a sladko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

En odgovor na “Ekscentrični Avstralec je z lutko seksal kar v trgovini”
 1. DjJuvan - 19.03.2009 ob 13:25

  Motiš se….. na daljnem vzhodu izdelujejo tudi take lutke (gumijaste), ki se uporabljajo kot erotični pripomoček. Na las podobne tistim iz trgovinskih vitrin.
  Tam imajo celo poslovalnice, kjer ti za plačilo priskrbijo sobo z lutko in na njej opraviš svojo potrebo….. in ja, tiste lutke imajo silikonske luknje =)

  Smešno…. ampak na žalost resnično.

  Priporočam ti ogled Japanorama oddaje, kjer marsikaj čudnega izveš ;)
  LP

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !