sex

Ker seks seka!

« | | »

»Moški masturbirajo na mojo knjigo!«

2.03.2009

Takšno izjavo je podala keš-pička Nives Celzijus kmalu potem, ko je s svojim »lubijem«, nogometašem sumljivega slovesa, Dinom Drpićem (hehehe ob branju priimka!), prispela v Nemčijo. Dino je namreč odšel s trebuhom za kruhom, iz zagrebškega Dinama, kjer ni bil ravno discipliniran in so ga izgnali, na zahod, v bogato Nemčijo.

Tam je s svojo bujno starleto, Nives Celzijus, ki je tudi avtorica knjige »Gola resnica« (kako pomenljivo, ne?), postal oboževana tarča paparacov. »Medijska kurba«, tako svojo ženo ljubkovalno kliče Dino, je ob vsem zvezdnem prahu, ki se dviguje okrog para, prav radoživa … Mnogi nemški novinarji trdijo, da Nives zagotovo doživlja »suhe orgazme« medtem, ko lista trič-trač revije.


 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 2.03.2009 ob 10:01 pod ex JUGA. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

3 odgovorov na “»Moški masturbirajo na mojo knjigo!«”
 1. kinkitone - 2.03.2009 ob 11:46
  kinkitone

  Glava ni žoga.

 2. Jasna - 2.03.2009 ob 12:06

  Kako beden prispevek. A si ti sploh prebral njeno knigo? Zelo zanimljiv sociološki pogled na hrvaško družbo. Dej no pokaži malo več spoštovanja do žensk. Samo budala misli, da je važen samo keš, da je to vse in ti če imaš keš ničesar drugege ni treba narediti.

 3. pet-in-g-seks - 12.04.2009 ob 14:46
  pet-in-g-seks

  jasna, ne vsega tako resno jemat’ :-)
  ipak je to samo seks blog … :-)

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !