sex

Ker seks seka!

« | | »

Seks vam želi: VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO

23.12.2008

Pred vami je ena izmed najlepših čestitk (v bistvu je sestavljena iz drobcev 12-ih erotičnih fotografij, tekst lahko zlahka preskočite). Pretiravam, ko tako samozavestno hvalim mojo foto-čestitko? Se vam mogoče zdijo te čestitke mnogo lepše?

Dragi obiskovalci mojega bloga, menite, da pretiravajo tudi bralci siola, njih 10.000 (!), ki v veliki večini trdijo, da je bilo za njih leto 2008 predvsem stresno (34 %)!? Z vzponi in padci, torej “comsi-comsa”, jih je leto 2008 preživelo več kot 26 odstotkov. Polno presenečenj (pozitivnih, verjetno pa tudi negativnih) je v letu 2008 doživela desetina vseh tistih, ki so sodelovali v anketi. Za uspešno in mirno leto 2008 je glasovala le četrtina vseh sodelujočih (18 odstotkov za uspešno in skorajda 7 odstotkov za mirno leto). Vas podatki tega mini referenduma ne presenečajo? Mene že. Politiki, zdi se, da levi in desni, so nas namreč prepričevali, da nam v letu 2008 ni bilo hudega, da bo po nas tolklo predvsem leto 2009, negotovost pa se bo vlekla še kakšno leto (ali več, nihče ne ve zagotovo, vsi – predvsem ekonomisti – umirjajo strasti).

Tudi sam sem med tistimi, ki trdim, da leto 2008, vsaj pri meni osebno, ne bo zapisano z zlatimi črkami. Delal sem mnogo, preveč v bistvu. Še bolj žalostno je, da šefi tega niso (ali pa niso hoteli) opazili. Da sem delal preveč, je opazil le tisti, ki tega ne bi smel, davčni urad Slovenije. Ob vsem prekomernem delu, sem s prijatelji in znanci zastavil projekt, v katerega močno verjamem, to so www.zlataleta.com (že samo geslo, “kjer mladost sreča starost”, pa razkriva, kam pes taco moli). Ob tej priložnosti pozivam vse tržnike, medijske planerje in ostale finančne frajerje, da se nam oglasijo. In si ogledajo še babico Zlatko na facebooku. Vse vas, blogarje, pa tudi ostale, prosim, da svoje babice in dedke, pa tudi sinove in hčerke, saj na koncu koncev gre za medgeneracijsko povezovanje, opozorite, da tam nekje na spletu raste nekaj lepega, skupnost starostnikov. Pomagajte nam jo graditi skupaj, prosim.

Tale blog sem, ob redni in naporni službi malo zanemarjal. Pa mi je sedaj, na koncu leta, še bolj žal za to. Srečo imam, da me niso zapustili najbolj verni obiskovalci mojega seksi bloga, povprečna mesečna obiskanost se je vendarle gibala pri 65.000 “unikatnih obiskovalcih”. Če upoštevam, da sem lani to obiskanost držal pri okrog 80.000 tisoč “unique visitors” na mesec, je padec očiten. Obljubljam pa, da bom v letu 2009 bolj priden, nekaj novih stvari že pripravljam, tipkovnico z računalnikom vred pa tudi že pripravljam na dodatne seksi vsebine.

Padec obiskanosti pa se, na srečo, ni poznal pri moji dolgotrajni ljubezni, spletnem magazinu www.soncek.com. Letos se ga skorajda nisem dotaknil, ker smo prenovo “pacali in pacali” iz meseca v mesec. No, sedaj je zadeva končno že tako daleč, da je skorajda že kuhana. Ob tem se javno zahvaljujem tudi Pi.Romanu, ki me rešuje iz takšnih in drugačnih zagat. Vsi tisti, ki ste bili na bložiču itak veste, o čem govorim.

Ljubezni in gole sreče v letu 2008 še nisem našel. Sem pa naredil korak ali dva naprej, štiri nazaj in malo v desno, pa še kasneje ostro v levo, tu in tam me je kdo še dodatno vrgel iz tira z varljivim nasmehom, tako, da sem navsezadnje v temačnih mesecih leta boleče, pa vendarle, ugotovil, da ni dobro živeti le od iluzij.

Včasih sem v letu 2008 razmišljal preveč s srcem, pa premalo z možgani. To me tepe, čisto zmeraj, že vse življenje. In mnogi znajo to izkoristiti. Jaz pa potem sam travmiram doma. To bi rad spremenil, pri sebi. Druge bom, v skladu z načelom “živi in pusti živeti”, pustil pri miru. V njihovem dušebrižnem spokoju in njihovi sreči. Sporočam le, da zamer ne kuham, pa bi jih marsikdaj in marsikje lahko. Če me kdo ne mara, prav. Ampak naj se mi umakne s poti, če ni pripravljen na krvav boj.

Jutri je nov dan, je v tistih dneh ponosa dejal Milan Kučan. Prav je imel. Sam od leta 2009 pričakujem malo in mnogo hkrati. Majhne mimobežne korake, ki bodo morali prehoditi dolgo in strmo pot. Cilji so postavljeni zelo visoko. Tako kot zmeraj, pri tem ni zajebancije. Da bi le bil zdrav na poti, ki me čaka. Pa vi tudi! Še enkrat, ob zaključku tega predolgega posta, SREČNO VSEM!


Če se je kdo prebil do sem, si zasluži reklamni klik ob klicu NA ZDRAVJE!


 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 23.12.2008 ob 20:21 pod Domače je domače, Življenje ni le seks. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

5 odgovorov na “Seks vam želi: VESEL BOŽIČ IN SREČNO NOVO LETO”
 1. redar - 23.12.2008 ob 20:52

  Preprosto in enostavno rečeno, lepo, jebačko…

 2. Uršula - 23.12.2008 ob 21:19
  Uršula

  Bova v živo vse opravila …. :lol:

  samo slik ne bova gledala

 3. kandela - 23.12.2008 ob 21:58
  kandela

  Želim ti, da bi dosegel vsaj en visoko zastavljeni cilj!
  In Seks, nič ni narobe, če kdaj komu rečeš NE ;)

  SREČNO!

 4. Snowblind - 23.12.2008 ob 22:50
  Snowblind

  Sam si res jebač ne :D … uživej!

 5. kinkitone - 26.12.2008 ob 12:03
  kinkitone

  Lepe želje.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !