sex

Ker seks seka!

« | | »

Amanda Lepore. Kaj je to? Ženska pošast ali plastični mrtvak?

23.04.2007

Bolje pozno, kot prepozno. Tako sem si mislil in se zato vendarle lotil tega prispevka za moj rajc-blog. Dilema je bila pred tem takšna: čeprav je moj trdi disk (na računalniku, da ne bo pomote) že dolgo in nestrpno čakal, da končno napišem in narišem kakšno besedo in sliko o človeški pošasti Amandi Lepore, me je v svoji pridni vnemi brez opozorila po levi in desni prehitela slavna Irena-Sirena (ps. ste vedeli, da je že dolgo najbolj komentirana blogerica na siolovem blogosu?). Prav mi je, kaj pa sem se obotavljal.

13.jpg

Tako, da mi sedaj ne preostane kaj drugega, kot da capljajoč za Ireno in za njenim vnosom imenovanim Mama vseh plastikov fantastikov ponovim nekaj dejstev in govoric o Amandi Lepore, ter skušam najti kakšno dodatno sliko, ki vas bo – ponovno – šokirala.

21.jpg

Že Irena je razložila, da se je Amanda rodila kot moški. Že od prve operacije (pri 15-ih letih – nos), se je Amand trudil, da bi bil čudovita ženska. No, to mu je v eni izmed operacij baje uspelo. Da postane ženska, namreč. Od »čudovita« je tale plastična pošast oddaljena svetlobna leta. Spomnim se, da so Hrvati v enem izmed svojih prispevkov napisali približno takole: Amanda Lepore, silikonska ženska, se nič kaj dosti ne razlikuje od »erotičnih igračk z ventilom«. Pošteno in še smešno, ne?

31.jpg

Sploh pa o Amandi krožijo anekdote, da si je za lepoto dala celo lomit rebra (vseh silikonskih in lasnih vsadkov ne bom niti omenjal) … Vsekakor ji je do neke meje uspelo, po njeni podobi so naredili »pošastne lutke«, slavni pa se tudi – očitno – ne morejo izogniti njeni ustno-žnablasti debelosti. Ena izmed njenih najbolj znanih izjav pa zveni približno takole: Jane Mansfield i Marilyn Monroe sta bili tako zelo lepi, da sem se odločila spremeniti spol, da bi bila lahko enkrat tudi sama tako čudovita in krasna.

42.jpg

Čudovita?!? O, moj bog!

 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 23.04.2007 ob 07:21 pod Kratko, a sladko. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

7 odgovorov na “Amanda Lepore. Kaj je to? Ženska pošast ali plastični mrtvak?”
 1. šuši - 23.04.2007 ob 07:53
  šuši

  šit, spet bom mela nočne more :(

 2. irena - 23.04.2007 ob 08:39
  irena

  jst pa ne morem nehat strmeti v tisti plastični nipl (beri: ventilček) na prvi fotki :D :oops:

 3. Fetalij W. Tyschew - 23.04.2007 ob 09:51
  Fetalij W. Tyschew

  fuck… no ja, vsaj lahko rečemo da gre za “umetnost” na fotkah. kako iz človeka narediti plastično lutko…

 4. guaya - 23.04.2007 ob 10:20

  O, joooj :) sej bi rekla “boh-ji-pomagi” … ampak se mi dozdeva, da ji ne more :)

 5. milka - 24.04.2007 ob 09:23

  yjas

 6. naivnamiza - 25.04.2007 ob 08:52
  naivnamiza

  o, pa sej je bogi. mogoče so ga pa samo narobe vzgajal. jz pa verjamem v notranjo lepoto vsakega človeka. tud amanda je zagotovo lepa. ampak žnable pa ma, ejo. kaj so ji dal na drugo stran glave, da so jo spravli v ravnotežje?

 7. Kašpar - 30.04.2007 ob 12:44
  Kašpar

  Fuj!

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !