sex

Ker seks seka!

« | | »

Hej, ti, si zmešan? Zakaj tepeš žensko?

25.11.2006

Berem: »25. november je mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. Večino nasilja nad ženskami povzročijo moški, ki jih ženske dobro poznajo. Gre za družinske člane, sodelavce, sorodnike ali prijatelje. Po podatkih ZN je vsaj ena izmed treh žensk bodisi fizično napadena, prisiljena v spolni odnos ali kakorkoli drugače zlorabljena.«
21.jpg

Dodajam: Kakšni prijatelji, sodelavci, sorodniki, možje in ljubimci so to, če pretepajo – ponavadi nekaj deset kilogramov lažje – osebe, ki jih imenujemo tudi »nežnejši spol« (glej foke)? A niste nikoli spremljali boksarskih dvobojev, tam se boksarji natančno stehtajo in potem na osnovi kilogramov uvrstijo v posamezno kategorijo. In zdaj si predstavljajte, da točno tebe dajo v ring z boksarjem, ki ima kakšnih 100 kilogramov, ti pa jih imaš le 60 ali 70? Kako bi se počutil? Odlično?!? Mogoče prestrašeno?

3.jpg

In v takšnem strahu, bi lahko nekoga sploh ljubil? Nekoga imel rad? Se z njim »crkljal« v postelji!?! Kje pa! Prva in osnovna misel bi ti bila, kako zbežati iz takšnega pekla … Sem bil dovolj jasen? Ali pa si mogoče ob tem, da si krut nasilnež, še bedak?

 • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 25.11.2006 ob 03:17 pod Življenje ni le seks. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

7 odgovorov na “Hej, ti, si zmešan? Zakaj tepeš žensko?”
 1. vinci - 25.11.2006 ob 06:40
  vinci

  Hej, najbolj hecno je, da jim ženske oproščajo. To, kar se meni dogaja na sodišču (čeprav so štiri priče videle udarec Branka Šturbeja s katerim je udaril Natašo Barbaro Gračner in izkazale to na sodišču, sedaj Nataša na sodišču trdi, da je ni udaril) je zelo nazoren primer za to. Ampak hej: v preiskovalnem postopku je povedala, da jo je udaril tudi prej, kar očitno pomeni, da se je že navadila.

  http://vinci.blog.siol.net/

 2. george - 25.11.2006 ob 11:04
  george

  Jah zenske znajo bit cudne.

 3. vlatka - 25.11.2006 ob 11:52
  vlatka

  joj,

  Vinci,

  če bi ti jaz povedala zgodbe, ki mi jih ptipovedujejo ženske, bi dol padel :)

  Ženska vsak dan pretepena, krvava, …živi še naprej z možem. Rečem ji, naj se odseli k hčerki. A ona se boji, da bo prišel za njo. Pa ji rečem, da slabše se res ne more zgoditi kot da je doma in prenaša udarce.

  Ko se končno odseli, po dolgem trpljenju, se mi vsa žarečega obraza zahvaljuje in si ne more oprostiti, da me ni poslušala.

  Ženske je res strah, da se bodo moški maščevali. Zato ne ukrenejo ničesar, ker se bojijo njegovega maščevanja.

  V glavnem je strah tisti, ki pa ga nekatere s pomočjo prijateljev ali družine premagajo, druge pa ne, in morajo zbirati pogum leta in leta, da se odločijo za tak korak.

  Res žalostno za ženske, ki prenašajo neumne moške.

 4. Tadej - 25.11.2006 ob 13:17

  Take tipe k tepejo ženske bi blo treba nazaj nabit, parkrat na dan za kak mesec, da bi vidl kok zgleda…

 5. kinkitone - 25.11.2006 ob 19:53
  kinkitone

  Hear, hear!!

 6. GRiSON - 26.11.2006 ob 10:35
  GRiSON

  Pred leti sem v Dnevniku prebral Črno kroniko:

  Kristina ne spomnim se več B. , P. ali M. meče moške iz Rija na pločnik ;) . Verjetno pa so še kje primeri, ko bi moški potrebovali mednarodno pomoč. V Izoli, ga je kar s kladivom po glavi dotolkla :P .

 7. Napredna sila - 26.11.2006 ob 10:42

  Mediji so očitno res neuravnoteženi! Navijajo za moške, odkrito in brez sramu! Zamolčijo dvoboje, v katerih zmaga ženska! Komisar Griiiims!

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !