sex

Ker seks seka!

« | | »

Naomi Campbell – črna gazela s črno bančno kartico v Ljubljani

23.11.2006

Vsa odeta v svojo prestižnost Vas bom ponovno obiskala. Zapeljala Vas bom in popeljala v svet pregrešne ekskluzivnosti. Spoznali boste, da vizija vašega uma in srca teži k tistemu, kar skrivaj najbolj ljubite. Vabim Vas, da tudi vi spoznate mojo moč. Vabim Vas, da doživite tisto, kar imajo moji imetniki, ki jim ponujam posebne privilegije, ugodnosti in razpoznaven družbeni status.
vabilo.jpg
Prav s temi besedami črna kartica Diners Club Exclusive (ni je moč kupiti, niti zanjo zaprositi!?!) napoveduje prihod črne gazele, slavne manekenke Naomi Campbell v Slovenijo. Če še ne veste, v Slovenijo ima dotična dolgonoga lepotica Naomi Campbell prispeti tam okrog 27. novembra, zabavala pa bo le izbrano družbo lastnikov črnih bančnih kartic. Pa bomo deležni tudi kakšnega škandala (jet-set razvajenka namreč zelo rada nadira vse okrog sebe, deli klofute in razbija predmete)? Počakajmo pa bomo videli, vse je mogoče … tudi v izbrani družbi.
naomi-nude.jpg • Share/Bookmark
 

Avtor pet-in-g-seks, zapisano 23.11.2006 ob 08:56 pod Domače je domače, miks. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

13 odgovorov na “Naomi Campbell – črna gazela s črno bančno kartico v Ljubljani”
 1. Tina - 23.11.2006 ob 09:20

  …a ves kaj je pa men pri njej vsec….ravno to da je ena redkih mack na sceni k ima attitude problem…oziroma,ji je cist vseen kaj si mislijo o njej..haha…..o vseh teh kloniranih Hiltonkah je ona prava tigrica…..
  slovenci se bodo pa spet naredil full pomembne…ego bo narastu na kolicnik 3000000000….hahaha….jaz bi se ga z veseljem z njo napila….:)

 2. tracker - 23.11.2006 ob 09:36

  Sej tale črna kartica je baje kar uporabna. Imaš ogromno ugodnosti, zastonj parkiranje na brniku, modnega stilista v Sportini…
  Si predstavljate varianto, ko prideš v sportino, začneš mahati z Dinersovo črno, pride stilistka vse zrihtaš… Na koncu pa potegneš ven zlato EuroCard Master card in plačaš z njo :) .

 3. birdman13 - 23.11.2006 ob 09:50
  birdman13

  Hja, Dinersu gre v Sloveniji zelo slabo, bistveno slabše kot drugim ponudnikom plastike. Meni pa vedno postane slabo, ko povprečneži začnejo izbirati, kdo je 500 najpomembnejših v deželi tej. Da so povprečneži, dokazuje že njihov tržni položaj.

  Naomi sicer dobro izgleda, drugače pa je vulgarna bogatašinja, ki ji premoženje pomeni samo možnost, da se izživlja kot kakšen najstnik. Nobene družbene odgovornosti, nobenenega zavedanja, da ji je to življenje pravzaprav omogočil denar drugih.

  Predvidevam, da bo večina teh povabljencev tudi vulgarnih bogatašev in nekaj “wannabe” bogatašev, ki so lahko Dinersu koristni kot Igor Fronkensteenu.

  Najprimernejša glasbena podlaga tv-reportaži s sprejema bi bil komad Pankrtov “Lepi in prazni”. Vendar ne bo, ker bo tudi kakšen poptevejec dobil črno kartico, novinarstvo pa s tem rdeči karton.

 4. Tina - 23.11.2006 ob 09:51

  aaaahhhhh……tracker,ves da si predstavljam….tako ugodje mi mi res na tedenski bazi sedlo..amapk ce ga pa ni potem ga pa tud ne pogresam.lazje se je dobrih stvari navadt kot odvadt :)

  one day….one day….

 5. Tina - 23.11.2006 ob 09:54

  …sej ves kako se slovenci v nekatrih pogledih delajo fulll pomembne…in oh in sploh :)
  vecina tm bo wannabes…itak…..
  no ja….diplomatsko se ga napit pa tud vcasih pase…..a ne? al ne? :)

 6. Tomi - 23.11.2006 ob 17:02

  Rumeni tisk bo spet imel nekaj za pisati, Diners se bo malo spromoviral, nekdo bo mastno zaslužil in čez 14 dni bo vse pozabljeno. Brezveze, ampak bogate pač morajo “šopati” z neumnostmi, ker drugače so “bogi”…

 7. GRiSON - 26.11.2006 ob 10:47
  GRiSON

  Meni je bolj pri srcu tista črna kitara od Vladota ;) .

 8. sex » Blog Arhiv » Naomi Campbell se boji, da ne bo nikoli postala mama - 26.11.2006 ob 13:55

  [...] Super manekenka Naomi Campbell, ki bo zdaj zdaj priletela v Slovenijo, se boji, da ne bo nikoli postala mati. Kaj je to proti temu, da je mene strah, da ne bom nikoli njen ljubimec? [...]

 9. ameli - 26.11.2006 ob 14:07

  dolgčas. ženska, ki je slavna zaradi svojega telesa, svetu pa s svojim materialnim bogastvom ni nič dala, čeprav bi lahko bilo to njeno poslanstvo (poslanstvo vseh multimiljarderjev)…in pride na častni obisk k nam, v deželo tisočerih priložnosti ? (kar se narave tiče baje ). lahko bi šla na triglav, takoj naslednji dan po večerni/nočni gala žurki…
  In POPIn bo imel eno brezvezno temo več za omenit, pa še morda bo prišla v Preverjeno ali celo Trenja :D Sfašta…mati narava jo je lepo naredila, ampak to pa je tud vse.

 10. had » Blog Archive » Diners Club Exclusive in Naomi Campbell - 27.11.2006 ob 16:25

  [...] Danes prihaja v Ljubljano Naomi Campbell – črna gazela, s črno Diners kartico, ki bo na Diners Club Exclusive zabavi, zabavala goste. A pride kdo? [...]

 11. bezsamurai - 29.11.2006 ob 11:09

  1. mnogi živite v zmoti, oz ste se zmotili.. Diners ni bančna kartica.. ampak kreditna. deluje na principu brez denarja kupim in potem plačam ko imam denar..
  bančna kartica pa potrebuje denar da kaj plača…
  2. Diners Club Int. ima pač svojo taktiko, zato črne kartice ne more imeti vsak oz zanjo tudi ne zaprositi..

 12. MASI.COM - 22.12.2006 ob 23:09

  Slovenski DC je za nić, ponujajo tam nekatere partnerske kartice pa na vse živo obresti.Zdaj pa to črno ki je vredna samo skrbno izbranim le petsto.Pri hrvaškem dinersu tisto črno kartico dobi vsak državljan ki ma dohodek vsaj 120.000,00 (preračunano v tolarjih)

 13. didi - 7.03.2007 ob 18:30

  po mojem ste vsi mal zavistni.pa si pridob črno kartico če lah,že tok butast pišeš.pač ta kartica ni za navadne ljudi.itak traparije bo pisi sam tist ki je nima.mislim groza.

Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !